detector.media
30.03.2011 17:58
Зеленський: Над шоу Нагієва працюють консультанти з «Первого канала»
Бо «професіоналів, здатних створювати якісне щоденне ток-шоу, в Україні немає»

Ток-шоу «Всі свої» з Дмитром Нагієвим на телеканалі «Інтер» створене і виробляється українськими спеціалістами, однак над проектом працюють консультанти з «Первого канала» (Росія).

 

Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер «Інтера» Володимир Зеленський у відповідь на заяву заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка про те, що частина програм каналу, зокрема і цей проект, адмініструються з Москви.

 

«У програмі розглядаються лише українські теми, тому там працюють українські журналісти на редактори. Єдине, ми запросили консультантів з російського ринку, які безпосередньо працювали над створенням аналогічного шоу в Росії. Тому що професіоналів, здатних створювати якісне щоденне ток-шоу, у нас, на жаль, немає», - сказав пан Зеленський.

 

За словами Володимира Зеленського, російські консультанти приїхали до України 4,5 місяці тому, щоб навчати спеціалістів «Інтера».

 

«Звичайно, ми могли б запросити західних спеціалістів, як це роблять інші канали. Але справа у тому, що західні професіонали взагалі говорять іншою мовою і завжди приносять свій формат, - додав він. - Наприклад, формат «Х фактор» виходить у 80 країнах. І ми якраз 80-країна. Це нікого не бентежить. Але якщо у програму «Всі свої» запрошений російський виконавчий продюсер, який розуміє технологію  зйомок щоденного ток-шоу, то це вже сприймається так, що «Інтер» продається росіянам».

 

Нагадаємо, «Всі свої» - ток-шоу, у студії якого обговорюються події, які викликали великий суспільний інтерес: злочини, афери, стосунки у сім'ї, гучні історії з життя зірок тощо.

 

Темами «Всіх своїх» наступного тижня будуть «Раби 21 століття», «Без комплексів», «Мої батьки - геї», «Звичайне звірство».

 

На питання про те, над якими іншими проектами працюють російські фахівці, Зеленський не відповів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY