detector.media
Наталія Данькова
17.03.2011 17:59
Дарка Чепак: «Для будь-якого журналіста честь працювати на цій посаді»
Дарка Чепак: «Для будь-якого журналіста честь працювати на цій посаді»
Новий прес-секретар Януковича «насправді повірила в нашого президента і в те, що він може змінити країну»

Дарка  Чепак отримала запрошення на співбесіду до Віктора Януковича з приймальні президента. Про це вона розказала у коментарі «Детектор медіа».

 

«Ситуація розвивалась дуже просто: мене запросили на розмову до президента. Зателефонували з приймальні і запросили прийти за такою-то адресою. І я прийшла. Ми якийсь час розмовляли. І потім через місяць мене запросили ще раз. Після цього я дізналась, що мене призначають, і от зараз я в адміністрації», - сказала вона.

 

За її словами, під час співбесіди Віктор Янукович розповідав переважно про те, якою він бачить Україну і яку країну він будує: «І я можу сказати, що поки я слухала його, я насправді повірила в нашого президента і в те, що він справді може змінити нашу країну. Власне, тому я й тут. Моя мотивація дуже проста: президент України - це президент України. І для будь-якого журналіста  честь працювати на цій посаді».

 

Також Дарка Чепак сказала, що намагатиметься зробити все для того, щоб журналісти, які звертатимуться в адміністрацію президента, могли отримати інформацію так швидко та оперативно, як би цього хотіла вона на їх місці.

 

«Ті колеги, з якими я працювала, думаю, не зможуть подумати, що я за один день змінилась. Так не буває. Чесність, відкритість та оперативність - це ті речі, які для мене дуже важливі. І це те, як я працювала у всіх редакціях і зі всіма журналістами. І саме так я працюватиму і тут. Я не думаю, що мушу щось змінити у професійності», - зазначила вона.

 

Також Дарка Чепак зазначила, що обов'язки головного редактора «Шустер live» виконуватиме Володимир Долін. Щодо 5-го каналу, де вона була директором творчо-виробничого центру, пані Чепак зазначила, що незабаром запропонує керівництву кілька кандидатур.

 

Нагадаємо, 17 березня Президент України указом № 313/2011 призначив Дарку Чепак своїм прес-секретарем. У президента Віктора Януковича до цього часу не було особистого прес-секретаря. Прес-службу Адміністрації президента очолює Денис Іванеско, який був прес-секретарем Віктора Януковича, коли той був прем'єр-міністром, народним депутатом і кандидатом у президенти.

 

«Детектор медіа»

Фото Яни Новосьолової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY