detector.media
14.03.2011 17:07
«Газета по-киевски» призупинила вихід. Головний редактор пояснює це організаційними проблемами

«Газета по-киевски» тимчасово призупинила вихід. Видання не вийшло у п'ятницю, 11 березня, і в понеділок, 14 березня.

 

Головний редактор і генеральний директор газети Сергій Тихий у коментарі ТК пояснив це організаційними проблемами.

 

«Невихід газети упродовж двох днів пов'язаний з певними чинниками, я хочу особливо підкреслити, що вони не мають жодного відношення до економічних. Вони пов'язані з певними організаційними проблемами», - сказав він.

 

Також пан Тихий наголосив, що мова не йде про закриття газети і перехід в онлайн: «Та інформація, яка з'явилась упродовж останньої години в інтернеті з посиланням на "Сегодня" (до речі, на "Сегодня" вона вже знята), на 100% не відповідає дійсності. Ніхто не збирається закривати газету, про це взагалі мова не йде, подібні питання не розглядаються, і взагалі такий розгляд не був призначений на будь-яку дату. Відповідно, не йде мова про перехід в онлайн. Ми й так в онлайні і, до речі, займаємо там непогані місця».

 

«Газета по-киевски» виходить із січня 2003 року, з травня 2004-го - щоденно. Видавець - ТОВ «Пресцентр». У 2006 році запустився портал «Газеты по-киевски», стартували «Газета по-днепропетровски» і «Газета по-харьковски», у 2007-му - «Газета нашего района», «Газета по-одесски», «Газета по-донецки» і «Газета по-львівськи».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY