detector.media
25.02.2011 12:30
Янукович – Данилевичу: Я не повірю, що вам не давали замовних матеріалів проти влади (+ВІДЕО)

Віктор Янукович звинуватив у продажності журналістів, які спілкуються з ним у студії телепроекту «Пряма розмова з країною».

 

«Я не повірю, що вам не намагалися давати замовні матеріали, щоб ви критикували владу. А все це, безумовно, заважає казати фактично правду», - сказав він, відповідаючи на запитання Андрія Данилевича про те, коли нарешті Верховна Рада ухвалить антикорупційний пакет законів.

 

Як повідомляла ТК, у студії з Віктором Януковичем спілкуються Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з ТРК «Україна», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного

 

По суті запитання Андрія Данилевича Віктор Янукович додав, що сьогодні створюються лобістські групи всередині країни та за її межами, які працюють з депутатами і заважають ухваленню законопроектів.

 

Відео дивиться на «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслюють шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і триватиме три години. На Першому національному трансляція забезпечена сурдоперекладом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY