detector.media
25.02.2011 12:00
У студії з Януковичем спілкуються Панюта, Фроляк, Данилевич та ще четверо журналістів

У телепроекті «Пряма розмова з країною» за участі Віктора Януковича, що нині триває в прямому ефірі, беруть участь семеро журналістів, які представляють шість телеканалів-співорганізаторів трансляції.

 

Це Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з ТРК «Україна», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного.

 

Олег Панюта виступає в ролі модератора, він передає слово учасникам прямих включень з регіонів, з інформаційних агенцій та з кол-центру «Укртелекому». Інші журналісти братимуть участь у діалозі з президентом. Поки що (станом на 12:00) своє запитання встигла поставити лише Олена Фроляк.

 

У прямому включенні з «Інтерфаксу-Україна» в ефір виходив генеральний директор агенції Олександр Мартиненко, який озвучив деякі запитання, що надійшли на сайт агентства.

 

Згодом, близько 13:00, у прямому включенні з УНІАНу деякі запитання, що надійшли до цієї агенції, Віктору Януковичу поставив головний редактор Олександр Харченко.

 

Президент відповідає на запитання зі студії, що розташована на кіностудії імені Довженка. Як видно з ефіру, в оформленні студії використані деякі декорації ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим», що виходить щоп'ятниці на «Інтері».

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслюють шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і триватиме три години. На Першому національному трансляція забезпечена сурдоперекладом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY