detector.media
22.02.2011 15:19
СТБ обрав тренерів для шоу «Зважені та щасливі»

Тренерами, під керівництвом яких учасники реаліті-шоу телеканалу СТБ «Зважені та щасливі» будуть втрачати вагу, стали Аніта Луценко й Ігор Обуховський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами керівника проекту Олексія Гладушевського, тренерів обрали за результатами тримісячних закритих кастингів. Аніта - вимогливий і жорсткий тренер, Ігор - більш м'який.

 

Аніта Луценко (26 років) - 10-кратна чемпіонка України і срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки. Закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту України. Тренерський стаж - 10 років, була особистим тренером телеведучих і депутатів, проводить групові навчання для тренерів.

 

Ігор Обуховський (29 років). - переможець конкурсу фітнес-інструкторів України у 2008 році й володар Кубку України з фанк-аеробіки у 2003 році. Закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту України, факультет олімпійського і професійного спорту. Тренерський стаж - сім років, викладає на міжнародних фітнес-конференціях для тренерів.

 

Нагадаємо, «Зважені та щасливі» - українська адаптація американського формату The Biggest Loser, у якому учасники позбуваються зайвої ваги з допомогою професійних тренерів і дієтологів. Переможець, який скине найбільшу вагу, отримає 250 тис. гривень. Старт проекту в ефірі СТБ запланований на осінь 2011 року. Ведучою шоу стала актриса Любава Грешнова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY