detector.media
04.02.2011 10:13
Вальдемар Дзікі пішов з медіагрупи «Україна». Його обов’язки виконуватиме Олексій Романюта

Вальдемар Дзікі остаточно залишає посаду генерального директора ТОВ «Медіагрупа "Україна"».  31 січня 2011 року закінчився термін дії чинного контракту, й обидві сторони прийняли спільне рішення не продовжувати його. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Як зазначається, нині ведуться переговори з потенційними кандидатами на посаду керівника медіагрупи. До призначення нового генерального директора його обов'язки з 1 лютого 2011 року виконує фінансовий директор телеканалу «Україна» і медіагрупи Олексій Романюта. Загальне керівництво процесами з формування медіагрупи здійснює наглядова рада, головою якої є Катерина Лапшина, директор із розвитку медійного бізнесу компанії СКМ, та управлінська команда медіагрупи «Україна».

 

Зазначимо, що Вальдемар Дзікі продовжить консультувати медіагрупу, в тому числі з питань розвитку власного виробництва.

 

«Ми вдячні Вальдемару за виконану роботу - під його керівництвом основний телеканал "Україна" продемонстрував стрімке зростання й міцно закріпився у трійці лідерів, було запущено низку нішевих каналів - "Футбол" і "Донбас", створено власний сейлз-хауз - ТОВ "Медіапартнерство", ми увійшли в інтернет-сегмент - digital ventures, почали розвивати власне виробництво», - зазначає Катерина Лапшина.

 

Як повідомляє пані Лапшина, попри зміну генерального директора, довгострокові цілі й завдання, що стоять перед медіагрупою «Україна», залишаються незмінними - це створення сильної, диверсифікованої медіагрупи, одного з лідерів ринку, здатного конкурувати з іншими гравцями в середньо- і довгостроковій перспективі.

 

«Іншими словами, ми формуємо класичний холдинг, чиє завдання - максимально ефективно управляти належними йому активами, розвивати їх, ідентифікувати можливості для зростання, шукати й реалізовувати синергії, запускати нові проекти. Тому основні його функції - це стратегічне й бізнес-планування, оптимізація використання наявних ресурсів, контроль виконання планів, фінансових і нефінансових показників, розвиток менеджерського потенціалу та підбір ключових топ-менеджерів, розвиток існуючих та нових напрямків бізнесу», - пояснює Катерина Лапшина.

 

Як писала ТК, Вальдемар Дзікі був призначений директором медіагрупи «Україна» у жовтні 2010. До цього він з 2007 року обіймав посаду генерального директора телеканалу «Україна».

 

Сам пан Дзікі планує продовжити займатися медіабізнесом в Україні, про що сказав у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY