detector.media
17.01.2011 17:40
Марія Курочкіна залишає «Інтер». Прес-секретарем каналу стала Аліна Самойлова, арт-директором – Артем Гостєв

Керівником служби дизайну телеканалу «Інтер» став Артем Гостєв. Про це повідомляє прес-служба каналу. Пан Гостєв раніше працював у департаменті дизайну каналу «1+1».

 

Нагадаємо, що в грудні 2010 року арт-директор «Інтера» Євген Санніков та його заступник, дизайн-директор Ігор Грицик перейшли з «Інтера» в групу компаній Film.UA.

 

Тим часом на «Інтері» відбувається чергова реструктуризація піар- і промо-служби. На каналі створено службу просування бренду, керівником якої призначили Марину Шоломову, яка нещодавно прийшла на канал в якості промоушн-продюсера.

 

До складу служби просування бренду увійшли відділ зв'язків з громадськістю, який очолила прес-секретар Аліна Самойлова, відділ промотування й анонсів, який очолила Леся Терещенко та відділ просування бренду.

 

Нагадаємо, в кінці листопада посаду промо-директора каналу «Інтер» залишила Анна Єлисєєва.

 

Водночас керівник прес-служби телеканалу «Інтер» Марія Курочкіна повідомила ТК, що залишає канал. За її словами, вона «не згодна з кадровою політикою нового керівництва» і минулого тижня вона написала заяву про звільнення. 25 січня - її останній день роботи на «Інтері». З новим місцем роботи Марія Курочкіна поки не визначилася: «Сподіваюся піти шукати нові цікаві заняття».

 

Нагадаємо, Марія Курочкіна прийшла на «Інтер» у липні 2010 року після звільнення з каналу попереднього керівника прес-служби Ірини Павлик. Станіслава Міодушевська, яка прийшла на канал разом з Марією Курочкіною (на посаду керівника відділу просування бренду), нині залишається працювати на «Інтері», але остаточна її посада поки не визначена.

 

Новий прес-секретар каналу «Інтер» Аліна Самойлова працювала в різних медіа України понад 10 років: у телекомпанії «Нова мова», на «1+1» продюсером ТСН, згодом продюсером розважальних программ, в інформаційній агенції «Українські новини» піар-менеджером, згодом піар-директором. З 2007 року до приходу на «Інтер» була керівником прес-служби народного депутата України.

 

Аналітичну службу телеканалу «Інтер», як і раніше, очолює Олена Дурманова.

 

Як писала ТК, у жовтні головою правління Інтера став Ярослав Порохняк,  генеральним продюсером - Володимир Зеленський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY