detector.media
27.12.2010 19:31
Шустер пропонує НТКУ реаліті-шоу «Стань лідером»

Реаліті-шоу «Стань лідером», яке виробляє «Савік Шустер студія», буде запропоновано Першому національному. Про це ТК повідомив Савік Шустер.

 

«Я про цей проект вчора (26 грудня. - ТК) увечері почав розмовляти з Єгором (Бенкендорфом - ТК). Тут знову питання спонсорства. Якщо ми знайдемо спонсора, Єгор не проти, щоб ми робили цей проект для Першого національного», - сказав він ТК.

 

Нагадаємо, «Стань лідером» - це суспільно-політичне реаліті-шоу. Автором ідеї проекту є Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студії». Продакшн працює над концепцією програми з 2009 року.

 

Також він зазначив, що продовжить обговорювати з журналістом Мустафою Найємом подальшу співпрацю, зокрема і щодо проекту для ТВі. Однак, за словами пана Шустера, вирішальною у цих перемовинах буде позиція каналу: « Завтра (28 грудня. - ТК) будемо зустрічатися з Мустафою і будемо обговорювати. Я і Мустафа можемо бажати, що хочемо, але нам потрібно з'ясувати, що потрібно каналу».

 

Нагадаємо, у коментарі ТК генеральний директор ТВі Микола Княжицький зазначав, що хоче надалі співпрацювати із «Савік Шустер студією»: «Але поки що нічого не підписали. Усе залежатиме не тільки від нас, але й від того, яке навантаження будуть мати вони з різними каналами у різноманітних проектах».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY