detector.media
22.11.2010 18:34
Сайт inter.ua 22 листопада переривав трансляцію з веб-камери на Майдані

22 листопада сайт телеканалу «Інтер» inter.ua переривав трансляцію відео з веб-камер, встановлених на Майдані Незалежності в Києві, де проходить мітинг підприємців проти нового Податкового кодексу. Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань».

 

Всього на сайті inter.ua ведеться трансляція з восьми веб-камер, які розташовані в різних містах України. «Центр журналістських розслідувань» відзначає, що трансляція з камер, встановлених в НСК «Олімпійський» і на Русанівському мосту, а також у Ялті, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Одесі, не припинялася.

 

За інформацією редактора сайту inter.ua Дар'ї Ткачук, припинення прямої трансляції з Майдану пов'язано з технічними проблемами: «У нас бувають несправності з певними веб-камерами. Я передам цю інформацію нашій технічній службі, і несправності будуть виправлені», - прокоментувала пані Ткачук.

 

ТК очікує на коментар прес-служби каналу.

 

Нагадаємо, що Київська незалежна медіа-профспілка закликала керівників ЗМІ відгукнутися на заклики підприємців-протестувальників та припинити «страусячу політику» й об'єктивно висвітлювати акції протесту підприємців України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY