detector.media
14.10.2010 15:10
Бенкендорф загалом скоротив 223 працівників НТКУ

Після реорганізації на Першому національному залишилося 1550 працівників. «Ми скоротили 223 працівників. З них половина взагалі не ходила на роботу, у нас тільки лежали їхні трудові книжки», - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф під час конференції «Забезпечення плюралізму медіа в Україні», яка проходила 13 жовтня в Києві.

 

За словами Єгора Бенкендорфа, також йому вдалося розрахуватися з частиною боргів, залишених попередньою командою менеджерів.

 

Щодо перетворення Першого національного на канал суспільного мовлення, Єгор Бенкендорф зазначив, що загалом йому подобається концепція, підготовлена Громадською гуманітарною радою, але він має дві пропозиції. На його думку, не варто запроваджувати абонплату, краще канал фінансувати з держбюджету. «І якщо залишать фінансування з держбюджету, але на рівні цьогорічному, то цих коштів на розвиток не стане. Їх вистачає тільки на зарплату, комунальні платежі і ретрансляцію», - сказав генеральний директор.

 

Також пан Бенкендорф вважає, що керівника суспільного телеканалу треба обирати щонайменше на п'ять років. «Я не тримаюся за крісло, я ремісник, але будь-кому важко працювати, коли не знаєш, коли тебе звільнять», - зауважив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY