detector.media
14.07.2010 16:08
СТБ змінив склад наглядового органу, ТВі – супутник, а UBR – мову

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 14 липня внесла зміни до ліцензії ЗАТ «ММЦ - СТБ» у зв'язку зі зміною складу керівних і наглядових органів, куди увійшов заступник голови правління СТБ Анатолій Максимчук.

 

Нині склад наглядового органу є таким: Сергій Назаров (заступник голови правління, директор департаменту планування та закупівлі програм), Олександр Клишавчук (заступник голови правління), Анатолій Максимчук (заступник голови правління), Ганна Рапп (фінансовий директор).

 

Також зміни внесені до ліцензії ТОВ «ТРК "Телерадіосвіт"» (канал ТВі) у зв'язку зі зміною оператора телекомунікацій та параметрів супутникового сигналу.

 

Канал, як уже повідомляла ТК, перейшов із супутника Eutelsat W4 (36° східної довготи) на AMOS 2 (на 4° західної довготи), що відтепер зафіксовано в ліцензії. Територією розповсюдження програм замість України записано: «Україна та інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника». Оператор телекомунікацій змінився з ТОВ «Поверхность - супутникові комунікації» на державне підприємство «Центр технічної експлуатації і управління радіорелейних ліній, радіомовлення, радіозв'язку та телебачення» (ЦТЕ УРРТ).

 

Водночас Нацарада своїм рішенням 14 липня зменшила відсоток української мови ТОВ «ЄС Продакшен груп» (телеканал UBR) з 80% до не менше 75%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY