detector.media
25.06.2010 13:46
«1+1» отримав золото PromaxBDA за «баги» з Дідами Морозами

Новорічний дизайн телеканалу «1+1» отримав найвищу нагороду міжнародного конкурсу PromaxBDA Promotion & Marketing World Gold Awards у номінації Lower Third Promotion. Як повідомляє прес-служба «1+1», про це стало відомо на оголошенні результатів 24 червня в Лос-Анджелесі.

 

«Золото» українському каналу дісталося за серію «багів» із Дідами Морозами. Новорічні «баги» було створено департаментом дизайну «1+1». Режисером проекту є Роман Деріга, арт-директор каналу «1+1».

 

У номінації Lower Third Promotion змагалися також Fox Channels Italy, TNTLA (отримав «срібло»),  MediaCorp Channel 8 (отримав «бронзу»), NBC Universal Global Networks España.

 

Як уже повідомляла ТК, новорічний дизайн «1+1» вийшов у фінал конкурсу PromaxBDA Awards у травні цього року.

 

Нагадаємо, минулого року «1+1» отримав бронзову нагороду PromaxBDA Awards за роботу «Календар квітів».

 

Асоціація PromaxBDA об'єднує понад 3 тисячі компаній та осіб з близько 70 країн світу. PromaxBDA виникла внаслідок об'єднання двох компаній - агентства повного циклу з промоції та маркетингу Promax та асоціації Broadcast Design Association.

 

Нагороди PromaxBDA - конкурс, присвячений визнанню передового досвіду у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY