detector.media
25.05.2010 19:23
Weekly.UA змінив головного редактора

Холдинг «Еволюшн Медіа» та головний редактор Weekly.UA Олександр Дубинський оголосили про те, що по закінченні річного контракту припиняють свою співпрацю.

 

Від 27 травня обов'язки головного редактора видання виконуватиме голова холдингу Юлія Литвинова. Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Олександр Дубинський на прохання ТК прокоментувати розрив трудових відносин сказав, що до прес-релізу йому нема чого додати. «І мені самому цікаво, хто буде на цій посаді після мене», - додав він.

 

Нагадаємо, Kyiv Weekly видавався в Україні з 2002 року у форматі англо-українського тижневика. З травня 2009 року холдинг переформатував газету в журнал WeeklyUA, що видавався у двох версіях - українсько-англійській та російсько-англійській. 12 березня видання зазнало переформатування - англійський зошит журналу став окремим виданням під уже відомим в Україні брендом Kyiv Weekly, а Weekly.UA став журналом, що видається російською та українською мовою.

 

До холдингу «Еволюшн Медіа» входять тижневики  «Коментарі», Weekly.UA и Kyiv Weekly, інтернет-портали ProUA.com, UGMK.info та фотоагенція PHL.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY