detector.media
14.05.2010 12:08
Тимошенко підтвердила, що прийде на «Інтер» до Кисельова, а Яценюк поки рішення не прийняв

Юлія Тимошенко, екс-прем'єр-міністр України, прийде сьогодні, 14 травня, у програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на каналі «Інтер». Цей факт ТК підтвердила її прес-секретар Марина Сорока.

 

Участь В'ячеслава Кириленка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка підтверджено на їх офіційних сайтах.

 

В офісі Арсенія Яценюка ТК сказали, що політик поки не прийняв рішення про участь у програмі Кисельова.

 

З прес-службою Віктора Ющенка ТК сконтактуватися не вдалося. 

 

Нагадаємо, політичне ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» оголосило про те, що запрошує всіх лідерів опозиції: Юлію Тимошенко, Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, В'ячеслава Кириленка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка взяти участь у програмі 14 травня 2010 року.

 

Окремо прес-служба телеканалу «Інтер» уточнювала, що запрошення до програми представників опозиції не є відповіддю на повторне звернення об'єднаних опозиційних сил до Євгена Кисельова з проханням запросити Юлію Тимошенко та інших опозиційних політиків, а викликана суто актуальними політичними подіями - акціями протесту під стінами Верховної Ради, дискусіями щодо об'єднання  опозиції тощо.

 

Нагадаємо, 14 квітня БЮТ уже раз звертався до Євгена Кисельова з проханням запросити на програму Юлію Тимошенко. Але Євген Кисельов відмовився це робити, зазначивши, що його програма не концерт по заявках.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY