detector.media
06.05.2010 17:21
Ганна Герман зустрінеться з журналістами ТСН

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман має намір зустрітися з журналістами телеканалу «1+1», пише «Українська правда».

 

«Я прочитала їхню заяву, я їм подзвонила і запитала, чи хотіли б вони зі мною зустрітися, вони сказали "так"», - розповіла Ганна Герман УП.

 

Як уточнила «Детектор медіа» прес-служба АП, зустріч відбудеться 0 20.30.

 

«Я здивована тим, що там діється, хотіла б подивитися, їх вислухати. Я хотіла б запросити комісію з експертів високого класу, які б визначили за стандартами журналізму, чи справді знімалися якісь матеріали через утиски редакторів, чи знімалися матеріали, які були просто непрофесійними», - зазначила заступник глави адміністрації.

 

На думку Герман, якщо були факти, що знімалися інші сюжети, треба звертатися до власника каналу і питати про його інформаційну політику. «Треба чітко відрізнити тиск, якщо він є - з ним треба боротися, але якщо  це непрофесіоналізм - з ним теж треба боротися», - наголосила вона. Герман також зауважила, що не заперечує проти того, щоб на зустрічі були присутні інші журналісти.

 

Нагадаємо, що журналісти ТСН заявили про цензуру і тиск на телеканалі. А ще раніше про це заявив кореспондент ТСН Мирослав Откович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY