detector.media
23.04.2010 13:21
Тимошенко: Шоу Шустера скоро закриють

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує закриття ток-шоу Савіка Шустера на телеканалі «Україна». Про це вона заявила на зустрічі із західними послами, описуючи процес згортання свободи слова в Україні, повідомляє «Українська правда».

 

«Ток-шоу Шустера на телеканалі "Україна", за нашою інформацією, буде мати недовге життя», - наголосила Тимошенко.

 

Вона звернула увагу, що це не поодинокий випадок. «Ток-шоу на частині каналів закрито, а на каналі "Інтер" перетворилося у повний "одобрямс" і відсутність опозиції. Це ненормально, якщо власником каналу "Інтер" є голова СБУ, а управляє ним глава адміністрації президента Льовочкін», - сказала вона.

 

Тимошенко відзначила, що після приходу Віктора Януковича до влади відбувається «відкат назад у цій сфері життя». За її словами, все, що опозиція намагається донести до суспільства, або не потрапляє в щоденні новини, або потрапляє в спотвореному вигляді. Тимошенко зазначила, що для цього розроблені спеціальні технології.

 

Вона також розповіла, що зустрічалася з власниками телеканалів і журналістами. «Журналісти перебувають під тиском власників», - сказала лідер БЮТ.

 

Тим часом, як повідомляла ТК, 23 квітня Юлія Тимошенко буде гостею ток-шоу Савіка Шустера «Шустер Live» на ТРК «Україна».

 

Раніше БЮТ просив ведучого «Великої політики» Євгена Кисельова запросити Тимошенко на ефір. Однак Кисельов у коментарі ТК назвав свою програму не «концертом по заявках» і наголосив на тому, що наразі не має запитань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції: «Потому как кроме громких заявлений с их стороны, не подкрепленных документами и фактами, я ничего не вижу». Але не виключав можливості, що пані Тимошенко може бути запрошена на програму за декілька тижнів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY