detector.media
26.03.2010 10:40
Суд у справі Понеділка й Лебедєвої знову перенесли

Розгляд справи за позовом ТОВ «ТРК "Музика ТВ"» (телеканал Enter Music, група «Інтер») до Національної ради з питань телебачення й радіомовлення щодо повноважень Віктора Понеділка й Тетяни Лебедєвої, призначений на 26 березня, не відбувся. Як повідомила ТК Тетяна Лебедєва, суддя захворів і розгляд перенесений на невизначений термін.

 

У суді група «Інтер» вимагає від Національної ради звільнити Тетяну Лебедєву та Віктора Понеділка з посад членів Нацради, оскільки термін їхніх повноважень уже сплив. Через цей позов фактично заблокована діяльність Нацради, оскільки ухвалою на його забезпечення суд заборонив обом членам брати участь у засіданнях регуляторного органу.

 

За словами Віктора Понеділка, справа розглядається в Окружному адміністративному суді Київської області, а не міста Києва, оскільки позивач (ТРК «Музика ТВ») вказав своєю юридичною адресою: Київська область, смт Баришівка, вул. Радянська, 17-а, хоча в ліцензійних документах телеканалу зазначено: Київ, вул. Дмитрівська, 30.

 

Перший розгляд справи був призначений на 10 березня. «Суддя Балаклицький тоді не з'явився, і я написав скаргу з проханням забезпечити явку судді. Після цього за справу взявся голова суду. 24 березня він переніс розгляд справи, оскільки позивач захотів щось уточнити. Сьогодні суддя не прийшов, тому що захворів», - розповів Віктор Понеділко.

 

Як повідомляла ТК, 24 лютого Національна рада отримала постанову про відкриття виконавчого провадження, винесену у зв'язку з ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 23 лютого 2010 року, прийнятою на забезпечення позову компанії «Музика ТВ» (група «Інтер»). Згідно з документом, Тетяні Лебедєвій і Віктору Понеділку заборонено здійснювати повноваження члена Нацради, брати участь у засіданнях Нацради і підписувати документи та вчиняти будь-які дії від імені Нацради до набрання рішення у даній адміністративній справі законної сили.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY