detector.media
24.03.2010 17:25
«Урядовий кур’єр» просить уряд призначити головним редактором Леоніда Самсоненка

Колектив газети «Урядовий кур'єр» 23 березня звернувся з листом до віце-прем'єр-міністра України Володимира Семиноженка з пропозицією призначити головним редактором Леоніда Самсоненка, який зараз є першим заступником головного редактора урядової газети. Про це «Детектор медіа» повідомив заступник головного редактора Анатолій Волошиненко.

 

«Це побажання колективу, оскільки ми вважаємо його найбільш підготовленим і найбільш обізнаним з діяльністю газети. Заслужений журналіст України Леонід Самсоненко працює тут від першого дня газети, пройшов шлях від верстальника до редактора відділу економіки та першого заступника головного редактора», - пояснив пан Волошиненко позицію колективу газети.

 

Прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко сказав «Детектор медіа», що віце-прем'єр обов'язково отримає адресований йому лист. «Уряд з повагою поставиться до думки колективу та розглядатиме і цю кадрову пропозицію», - зазначив він.

 

Водночас головний редактор «Урядового кур'єра», за його словами, має бути людиною, яка зможе забезпечити виконання функцій газети і водночас здійснити модернізацію видання, відповідно до курсу уряду на реформи.

 

Як повідомляла ТК, 17 березня уряд звільнив з посади головного редактора «Урядового кур'єра» Аллу Ковтун, яка написала відповідну заяву за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY