detector.media
05.03.2010 12:57
Крім ТаблоIDа до Лазаровича не потраплять Новий канал, «Детектор медіа» (+ чорний список ЗМІ)

ТаблоID - не єдине видання, чиї представники не зможуть потрапити на прес-конференцію і телешоу Василя Лазаровича, що має відбутися 6 березня на Першому каналі.

 

ТК отримала з конфіденційних джерел список усіх видань, яким уже відмовили, і які не акредитують, якщо вони звернуться. Це «Газета по-киевски», Новый канал (всі програми), «Детектор медіа», газета «Жизнь», портал «Вся правда», «Попса.net», телеканал «ТЕТ» (лише одну конкретну журналістку не можна пускати). Для журналістів сайтів «ТаблоID» та «Дуся» вхід дозволено лише за умови надання їх матеріалів для попередньої вичитки.

 

Прес-служба НТКУ пояснила ТК, що канал змушений був відмовляти в акредитації на вимогу команди співака.

 

«Ми були змушені не запрошувати або відмовляти в акредитації низці видань, які хотіли потрапити на відбір пісні та прес-конференцію. Це було зроблено на прохання директора Василя Лазаровича. Ці видання, на думку команди співака, писали неперевірену інформацію про Василя Лазаровича. Оскільки відбір пісні для Євробачення-2010 - це спільний проект НТКУ та команди виконавця, ми мусимо зважати на прохання нашого партнера», - зазначає керівник управління зв`язків з громадськістю та ЗМІ НТКУ Юлія Савостіна.

 

Нагадаємо, згідно з законодавством, недопущення представника ЗМІ до участі у прес-конференції, безпідставна відмова в акредитації, позбавлення можливості скористатися правом на одержання інформації розцінюється як перешкоджання професійній діяльності журналіста.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY