detector.media
19.02.2010 15:13
Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ
Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ

Оксана Марченко вестиме талант-шоу «Х-фактор» на СТБ.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як ідеться в повідомленні, Оксана Марченко, перш ніж дати ствердну відповідь на нову пропозицію від СТБ, передивилась британську версію шоу.

 

«Я була вражена його масштабами: географією кастингів, кількістю людей, що прийшли спробувати свої сили, а це більше 180 тис. людей, що говорить про величезну зацікавленність проектом. І, зрозуміло, - приголомшливою сценою, дивовижними зйомками, рівнем вокалу й виступами учасників», - пояснює вона.

 

Як повідомляла ТК, переможець українського шоу «X-фактор» отримає титул кращого виконавця країни й винагороду у розмірі 2 млн. грн. Кастинги на проект розпочнуться з 7 березня та пройдуть у кілька етапів.

 

Біографічна довідка Оксани Марченко:

 

Народилась в 1973 році в Києві. Після закінчення школи вступила на історичний факультет педагогічного університету імені М. Драгоманова, який на відмінно закінчила в 1995 р.

 

Була обличчям каналів ЮТАР, УТ- 3, УТ- 1 («Стримані вівторки», «Доброго ранку, Україно!», УТ, «Моя професія»,  «Час»).

 

У 2000 році Оксана заснувала телевізійну компанію «ОМЕГА-ТБ», яке з 2003 року займалося виробництвом документального циклу «Імена» - серії програм про видатних людей (УТ-1, «Інтер», УТР).

 

З листопада 2007 року Оксана Марченко вела «Шоу Оксани Марченко».

 

З 2009 року - ведуча талант-шоу «Україна має талант» на СТБ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY