detector.media
27.01.2010 15:10
ICTV покаже серіал «По закону», знятий Film.ua за хорватським форматом

9 лютого на ICTV стартує новий серіал «По закону». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Йдеться про детективний серіал спільного виробництва каналу та кінокомпанії Film.ua, знятий за хорватським форматом KRIM TIM 2 (K.T.2).

 

«По закону» виходитиме з понеділка по четвер, о 22:00.

 

Формат цього серіалу канал визначає як «реалістичний»: «Це жорсткий урбаністичний детектив, знятий просто на вулицях міста. Проект витримано у документальному стилі і сприймається як серія репортажів про роботу слідчих». Фільм розповідає про роботу трьох слідчих з карного розшуку - майора Алчевської (Антоніна Макарчук), капітана Макарова (Андрій Дебрін) та старшого лейтенанта Пчолкіна (Олексій Зорін).

 

До роботи над сценарієм залучили оперативників з досвідом роботи в карному розшуку. Вони контролювали дотримання правил зізнання і слідства. Співпрацювали зі знімальною групою і юристи, які стежили за дотриманням юридичних термінів.

 

У першому сезоні проекту розслідуватимуть 128 заплутаних справ. У кожній серії головні герої беруться за вивчення двох злочинів, не пов'язаних один з одним. «Це будуть детективні історії на будь-який смак - від банального бандитизму до шекспірівських пригод», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, раніше ICTV вже знімав документальний серіал за німецьким форматом Lenssen & Partners - «Богу. Адвокатські розслідування». Втім, після нетривалого показу восени 2008 року, канал зняв фільм з ефіру.

 

Як повідомляла ТК, цього року ICTV планує створити шоу за форматом Hole in the Wall, ситком та 5 екшенів про війну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY