detector.media
26.12.2009 17:20
Тимошенко не прийшла на ефір, тому що Шустер обіцяв викликати міліцію

Прем'єр-міністр, кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко вирішила не приїжджати вчора на програму «Шустер live», оскільки лідер Партії регіонів Віктор Янукович пообіцяв в разі її приїзду залишити студію.

 

Про це Тимошенко заявила сьогодні, ділячись враженнями від програми з жителями Канева Черкаської області, передає УНІАН.

 

Крім того, Тимошенко відзначила, що ведучий програми Савік Шустер в разі її приїзду пообіцяв звернутися до правоохоронних органів.

 

«Янукович зробив заяву, що якщо вона прийде, то я піду. А Шустер сказав, що якщо прем'єр прийде, то він звернеться до силових структур. Скажіть, що це? Чому в будь-якій іншій країні світу, коли йдуть люди кандидатами в президенти, то запрошують на дебати? Вони сідають і перед народом ставлять один одному запитання і обговорюють реальну ситуацію», - заявила Тимошенко.

 

Проте, за її словами, в Україні сьогодні такий варіант неможливий. «Я думаю, чого я тоді поїду, якщо людина розвернеться й піде? Що мені, знову там стояти і вислуховувати звинувачення не від тих, хто їх промовляє, а від їх ставлеників?» - пояснила Тимошенко.

 

Разом з тим, вона підкреслила, що, подивившись програму по телевізору, дійшла висновку, що Янукович даремно погодився на прямий ефір, оскільки продемонстрував «відсутність мислення».

 

«Вчора, хто дивився програму, я думаю, що побачили все, що потрібно було побачити. Там просто відсутність взагалі будь-якого мислення. Там просто мукання...», - сказала Тимошенко.

 

Нагадаємо, Юлія Тимошенко так і не з'явилася в прямому ефірі програми «Шустер Live», хоча мала намір прийти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY