detector.media
08.10.2009 12:09
Нацрада створила робочу групу для виконання закону про ліцензійний збір

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 жовтня вирішила створити робочу групу з питань практичного застосування норм закону «Про внесення змін до ст. 31 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" щодо зменшення впливу світової економічної кризи на діяльність електронних засобів масової інформації в Україні» (закон Володимира Ландіка про ліцензійний збір).

 

До складу робочої групи ввійшли члени Національної ради Тетяна Лебедєва (голова робочої групи), Владислав Лясовський, Віктор Понеділко та Ігор Курус, директор ліцензійно-реєстраційного департаменту Анатолій Новицький, директор департаменту контрольно-аналітичної роботи Віталій Сокур, начальник фінансово-економічного управління Микола Карпунцов, і начальник юридичного управління Михайло Пушкаренко.

 

До робочої групи Нацрада залучить представників Міністерства фінансів України, ДП «Український державний центр радіочастот», Державного комітету телебачення та радіомовлення, Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, Незалежної асоціації телерадіомовників, асоціації «Телекомунікаційна палата  України», асоціації «Укртелемережа».

      

Нагадаємо, що внесені зміни до ст. 31 закону «Про телебачення і радіомовлення» суттєво зменшили порядок сплати та розрахунку ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення і за видачу дубліката ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги. Закон набуває чинності з 1 січня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY