detector.media
19.08.2009 19:16
Екс-суддя Зварич позивається до «Фактів» та «Сегодня»

Екс-суддя Львівського апеляційного адмінсуду Ігор Зварич подає позов до газет «Сьогодні» та «Факти». Про це у коментарях інформаційному агентству ЗІК розказала адвокат Ігоря Зварича Руслана Юхименко.

 

Нагадаємо, Ігор Зварич вже подав позов до газети «Високий замок», де звинувачує видання  в образі честі та гідності і вимагає компенсації у розмірі 100 тисяч гривень. Половину цієї суми, відповідно до позовної заяви, має сплатити редакція, решту - автор статті. Приводом для позову стала публікація у «Високому Замку» за 24 квітня 2009 року. У матеріалі Омара Узарашвілі «Вершили правосуддя за "прейскурантом" Зварича...» йдеться про корумпованість та хабарництво судової системи. За інформацією ЗІК, слухання у цій справі перенесене на 27 серпня.

 

Як пише видання, пан Зварич також подав позов до львівської газети «Експрес».

Пані Юхименко також повідомила, що Зварич подав два позови до президента Віктора Ющенка з приводу його вказівок Генпрокуратурі та Вищій раді юстиції, передає Обком із посиланням на Українські новини.

Головний редактор «Фактів» Олександр Швець у коментарях ТК наголосив на тому, що позову він ще не бачив.

 

«Це його право, нехай подає. Я можу йому тільки поспівчувати. Я коментуватиме щось, коли надійде позов. Забагато честі, не бачачи позову, коментувати такі заяви», - зазначив він.

 

ТК поки не вдалось отримати коментарі газети «Сегодня».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY