detector.media
14.08.2009 12:19
ТРК «Україна» запустить розважальне шоу з зірками, гумористичну програму та новий проект Андрія Данилка

В новому сезоні на ТРК «Україна» з'явиться нове розважальне шоу з зірками, гумористичний проект та шоу побачень (Dating). Про це генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі розповів під час онлайн-конференції на «Комсомольській правді».

 

За його словами, виробництвом нового розважального шоу з зірками займатиметься компанія ISTIL, однак сам формат програми, як і решти проектів власного виробництва, поки не розголошується.

 

Окрім цього пан Дзікі зауважив, що незабаром з'явиться новий проект Андрія Данилка: «Тільки вчора розмовляли з Андрієм з цього приводу. Я можу пообіцяти, що вже в цьому сезоні ви побачите Андрія в нашому ефірі». Нагадаємо, минулої осені канал запустив «Шоу Вєрки Сердючки», однак після Нового року через не надто високі показники зняв його з ефіру.

 

За словами Вальдемара Дзікого, канал придбав пакети блокбастерів від Sony Pictures та NBC Universal («Кінг Конг», декілька частин «Форсажу»). Також в ефірі вийде продовження російських серіалів «Глухар», «Платина», «Хранитель» та ін.

 

Як повідомив Вальдемар Дзікі, «Україна» планує випустити дві нові програми на регіональному каналі «Донбас», який вийде в ефір цієї осені. «В ефірі проекти мають з'явитися в листопаді цього року. Одна з них - це соціально-політичне ток-шоу, яке розглядатиме проблеми регіону», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY