detector.media
13.08.2009 17:41
ТРК «Україна» обрала формат для нового політичного шоу

Телеканал «Україна» визначився з форматом нового політичного шоу, яке планується запустити на період перевиборної компанії. Про цей формат ТК розповів генеральний директор телеканалу Вальдемар Дзікі.

 

Нагадаємо, в новому сезоні «Україна» планує запустити  щотижневу політичну програму під виборчу компанію. Канал проводив консультації з BBC та CNN щодо визначення формату.

 

За  словами Вальдемара Дзікого, особливістю проекту стане «акцент на діалозі між громадянином та політиком». «Ми будемо записувати цю програму у великих містах України. І суть проекту в тому, що ми запрошуємо в зал 100-120 глядачів, обраних за репрезентативною вибіркою. У цій програмі вони ставлять питання, тож є діалог між громадянином та політиком, громадянином та  кандидатом, громадянином та  представником виборчого штабу. Ми вважаємо, що сьогодні на нашому телебаченні таких проектів обмаль», - зазначив пан Дзікі. Над розробкою формату працювали  англійські та українські експерти.

 

Наступного тижня Вальдемар Дзікі пообіцяв представити колег із Англії, які братимуть участь у програмі в якості консультантів та режисера. А до кінця серпня стане відомо, хто буде ведучим та якою буде назва програми. Бюджет шоу пан Дзікі також не розголошує, зазначаючи: «Бюджет шоу стандартний. Головним у шоу будуть не пафосні декорації, які все ж таки будуть зроблені на хорошому рівні, оскільки якість картинки для нас важлива, а саме  контакт та порозуміння, яке  має утворитися між глядачем та політиком». Також, за його словами, першочерговим завданням програми стане не отримання рекордних показників, а можливість «надати доступ до інформації, політиків, та запитань глядачів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY