detector.media
11.08.2009 15:47
Держкомтелерадіо: Вікторію Шилову було звільнено через скарги Дніпропетровської ОДА

Державний комітет телебачення та радіомовлення розірвав контракт із екс-керівником Дніпропетровської ОДТРК Вікторією Шиловою через звернення Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Про це ТК заявив керівник юридичного управління комітету Андрій Краснощок, коментуючи судове засідання у справі за позовом пані Шилової.

 

За його словами, відповідно до п. 8 ст. 36 Кодексу Законів про працю України та підпункту «і» п. 25 контракту від 19 березня 2007 р. №96, укладеного між Держкомтелерадіо та В. В. Шиловою, керівника Дніпропетровської ОДТРК могло бути звільнено з посади до закінчення терміну дії контракту «з ініціативи органу управління майном, у тому числі за пропозицією місцевої державної адміністрації у випадку грубого порушення чинного законодавства».

 

«Отже, підставою для видання наказу про звільнення Вікторії Шилової були неодноразові звернення Дніпропетровської обласної держадміністрації щодо грубих порушень Шиловою чинного законодавства і дострокового розірвання контракту», - зазначив пан Краснощок.

 

У зв'язку з цим під час судового засідання 10 серпня у Новомосковському міськрайонному суді представник Держкомтелерадіо звернувся з клопотанням про залучення до участі в справі в якості третьої сторони Дніпропетровської ОДА.

 

Як уже повідомляла ТК, суд клопотання відповідача задовольнив. Раніше Вікторія Шилова у коментарях ТК наголошувала, що третьою стороною у справі має стати губернатор Віктор Бондар.

 

Нагадаємо, 3 серпня Вікторія Шилова звернулася до Новомосковського міжміськрайонного суду, оскаржуючи наказ про своє звільнення. 24 липня Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив пані Шилову з посади керівника ДОДТРК. Того ж дня журналісти ДОДТРК припинили розпочате 21 липня голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY