detector.media
10.08.2009 18:09
Розгляд справи «Шилова – Держкомтелерадіо» перенесено на 27 серпня

Наступне судове засідання у справі за позовом екс-генерального директора Вікторії Шилової Дніпропетровської ОДТРК проти Державного комітету телебачення та радіомовлення відбудеться 27 серпня. Про це ТК повідомила сама пані Шилова.

 

Нагадаємо, 3 серпня Вікторія Шилова звернулася до Новомосковського міжміськрайонного суду, оскаржуючи наказ про своє звільнення. 24 липня Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив пані Шилову з посади керівника ДОДТРК. Того ж дня журналісти ДОДТРК припинили розпочате 21 липня голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря.

 

За словами пані Шилової, на прохання представника Держкомтелерадіо в якості третьої сторони суддя долучив до участі у справі голову облдержадміністрації Дніпропетровської області Віктора Бондаря.

 

Виконуючий обов'язки голови комітету телебачення та радіомовлення Володимир Горобців пообіцяв надати коментар з цього приводу завтра.

 

Натомість, як повідомив ТК заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдинович, наприкінці серпня має бути оголошено конкурс на заміщення посади генерального директора ОДТРК. Нагадаємо, на сьогодні тимчасовим керівником компанії є Володимир Федорів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY