detector.media
17.04.2009 18:08
Олег Лисенко залишив газету «Пульс Киева»

Олег Лисенко залишив посаду директора компанії «Медіа Поінт» - видавця безкоштовної київської газети «Пульс Киева». Про це він повідомив ТК. До роботи над проектом «Пульс Киева» пан Лисенко працював у холдингу KP Media, де запускав журнал «Кореспондент» і безкоштовну газету «15 минут».

 

Останній номер «Пульса Киева» вийшов із двотижневою затримкою. Надалі інвестори проекту планують видавати газету самостійно в щотижневому режимі. Хто очолить «Медіа Поінт», Олегові Лисенку невідомо. ТК з'ясовує інформацію про подальшу долю видання.

 

Нагадаємо, що на початку березня інвестори відмовилися фінансувати проект у повному обсязі. Редакція переїхала в новий офіс, а випуск газети було переведено зі щоденного в щотижневий режим. Згодом, за інформацією ТК, було скорочено більшу частину штату. Також призупинено роботу інтернет-порталу «Пульс Киева», який стартував наприкінці січня. Його бета-версія не оновлюється з 13 березня. Директор інтернет-департаменту Леся Мазаник також звільнилася з компанії «Медіа Поінт».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY