detector.media
19.02.2009 17:42
Нацрада має намір виключити одеську АТВ з «універсальної програмної послуги»

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, розглядаючи питання про видачу ліцензії провайдерові програмної послуги «Фарлеп-Інвест», м. Одеса, викреслив з переліку «універсальної програмної послуги» (УПП) телекомпанію «АТВ при Одеській національній академії зв’язку імені О.С. Попова». УПП – це перелік телеканалів, які мають ефірні ліцензії у відповідному населеному пункті, а відтак є обов’язковими для трансляції місцевими кабельними провайдерами.

За словами Ігоря Куруса, першого заступника голови Нацради, попри те, що АТВ має ефірну ліцензію на Одесу, компанія вже має три попередження, Нацрада прийняла рішення про анулювання її ліцензії у грудні 2007 року і подала в суд, однак суд в Одесі вже другий рік не може прийняти рішення по цій справі.

Пан Курус висловив намір внести в порядок денний наступного засідання Нацради питання про перегляд «універсальної програмної послуги» по Одесі. 

Компанія «АТВ» передовсім відома програмою «Правда» (відеофрагменти можна переглянути тут), у якій ведучий Григорій Кваснюк брутально висловлюється щодо української державності та українців.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY