detector.media
20.11.2008 14:06
«Гравіс» закриває службу новин «Сіті» і скорочує 52 особи
ТОВ «Гравіс» (телеканали «Сіті» та «Кіно») з 1 грудня скоротить понад 50 осіб. Це будуть люди, які працювали у ранковому шоу «Ранок-Сіті» та у службі новин. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор «Гравіса» Онно Зонневельд, пояснивши, що виробництво новинних програм для «Гравіса» невиправдано дороге.
 
За словами пана Зонневельда, йдеться не зовсім про скорочення, оскільки з працівниками намагаються «домовитися полюбовно» - пропонують їм звільнятися за власним бажанням. Додамо, що у цьому випадку компанії не доведеться чекати 2 місяці і виплачувати компенсації. «Уже более полугода длится реструктуризация "Грависа", разделение двух каналов. Соответственно, это часть рекструктуризации. Мы оптимизируем неоправданно большие затраты на утреннее шоу и на производство новостей. Теперь новостей на "Сити" не будет, - повідомив гендиректор «Гравіса» - При этом мы пытаемся минимизировать кадровые потери. Некоторым людям предложили работать внештатно – они могут перейти в продакшен-компании, с которыми мы сотрудничаем». Вартість «невиправдано витратних» програм Онно Зонневельд не вточнює.
 
Нагадаємо, програму «Ранок-Сіті» було закрито на початку листопада. Кількість людей, із якими каналу доведеться розпрощатися, становить 18 чоловік. Через закриття служби новин буде скорочено 34 людини.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY