detector.media
03.11.2008 15:38
Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика «7+7я»
Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика «7+7я»
Керівник компанії Inter Media Production Єгор Бенкендорф став головним редактором тижневика-телегіда «7+7я». Про це повідомила газета «Хрещатик».
 
Платити Єгорові Бенкендорфу видавництво «7+7 Медіа», яке, як уже повідомляла «Детектор медіа», нещодавно змінило власника (за неофіційною інформацією, тепер видавництво належить особі, наближеній до родини київського міського голови Леоніду Черновецькому), буде лише 1 долар США на місяць. Генеральним директором журналу (як і видавництва «7+7 медіа») залишається Оксана Северчук.
 
Своїм завданням на новій посаді Єгор Бенкендорф назвав створення «найкрутішого телегіда у країні». «Вам не потрібно буде судорожно тиснути на пульт дистанційного управління у пошуках джерела відпочинку або розваг – хороших фільмів і якісних програм, адже все, що гідне вашої уваги ми вже відзначили для вас у нашому журналі», - цитує газета пана Бенкендорфа. За його словами, у журналі з’являтимуться ексклюзивні матеріали зі знімальних майданчиків всіх українських кінокомпаній.
 
Нагадаємо, батько Єгора Бенкендорфа, режисер Андрій Бенкендорф, працює генеральним продюсером телеканалу «Київ», який входить у так званий «Київський медіахолдинг». Видавництво «7+7 Медіа» не входить до цього неформального об’єднання столичних ЗМІ, проте у проектах, які запускаються та перезапускаються на базі видавництва, беруть участь співробітники «КМХ».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY