detector.media
30.10.2008 08:58
Ігор Коломойський увійшов до наглядової ради «1+1»
Ігор Коломойський увійшов до наглядової ради «1+1»
Акціонер компанії Central European Media Enterprises Ігор Коломойський увійшов до складу наглядової ради «Студії 1+1» та «1+1» Продакшн». Про це повідомила пресс-служба компанії. Також до наглядової ради також увійшов Олівер Майстер, директор румунського каналу ProTV, який дотепер курував юридичні питання СМЕ в Україні та Румунії.
 
Вакантні місця у наглядовій раді з’явились після того, як її залишила Марина Вільямс («ТК» повідомляла, що вона залишає СМЕ) та Борис Фуксман, який разом із Олександром Роднянським вийшов із бізнесу «1+1».
 
 «Ігор Коломойський є довгостроковим інвестором, членом Ради директорів та діловим партнером CME, а також дуже успішним бізнесменом міжнародного масштабу. Його досвід буде важливим внеском у розвиток нашого бізнесу в Україні. Олівер Майстер працює в СМЕ з 2000 року і добре знає роботу наших компаній в Україні. Ми вітаємо нових членів Наглядової ради у нашій команді», - цитує прес-служба «1+1» виконавчого директора СМЕ та голову Наглядової ради компаній «Студія 1+1» і «1+1 Продакшн» Адріана Сирбу.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY