detector.media
Олексій Мазур
, для «Детектор медіа»
23.10.2008 07:56
У Дніпропетровську «Власть мєха» сильніша за Нацраду?
У Дніпропетровську «Власть мєха» сильніша за Нацраду?
Регіональні рекламні вставки на 5-му каналі, що раптово, за «дивним збігом обставин», припинилися після появи статті «Дніпропетровськиі телевипердОСи» на «Детектор медіа», через деякий час було відновлено. Рекламна пауза тривала близько тижня.
 
Щоправда, нині «ОСівської» реклами значно менше, ніж було, і поки що ролики не «налазять» на новини, ток-шоу та інші програми 5-го, що раніше було звичайною практикою. Не з’являються в ефірі і рекламні таблиці (в тому числі з саморекламою «ОС – Advertising Group») під час новин та популярних ток-шоу.
 
Як би знати, що так залишиться і далі, можна було б порадіти, адже пересічному глядачеві за великим рахунком по цимбалах, яка реклама йде: регіональна чи київська – головне, щоби вона не перешкоджала нормальному перегляду інформаційно-аналітичного продукту каналу. Та радше відносний порядок в ефірі – таке ж тимчасове явище, як і сама рекламна пауза. Вірогідно, «залітання» місцевих роликів на новини теж є справою часу .
 

Бо, скажімо, релігійні програми пасторів-харизматиків уже благополучно повернулися на регіональні частоти.
 
Тим часом стало відомо, що поставлене у статті питання збираються узагальнити і розглянути на засіданні Нацради за участі керівників загальнонаціональних каналів. Про це йдеться в листі №15/418 (від 13 жовтня 2008 року) першого заступника голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса:
 
«Національна рада розглянула Вашого листа, надісланого електронною поштою, з наріканнями на діяльність у м. Дніпропетровську виокремленої структури ТОВ «ТРК НБМ» та мовлення на 62 ТВК.
 
Інформуємо, що подібні звернення щодо діяльності виокремлених структур останнім часом носять масовий характер. Розуміючи важливість цього питання, необхідність його врегулювання відповідно до законодавчих вимог, Національна рада вирішила узагальнити наявний матеріал про діяльність зазначених структур і винести це питання на засідання Національної ради за участю керівників загальнонаціональних каналів.
 
Хочемо запевнити Вас, що інтереси глядацької аудиторії є пріоритетними при формуванні основних напрямків роботи нашого органу. Відтак, порушене питання перебуватиме на особливому контролі до остаточного його вирішення».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY