detector.media
17.08.2008 10:29
На «1+1» більше не буде «політики заради політики»
На «1+1» більше не буде «політики заради політики»
Будуть розслідування, документалістика та Сергій Швець у ролі ведучого ранкового шоу.
У департаменті інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу «1+1» створено відділ, що займається розробкою проектів, що мають з'явитись в ефірі у новому сезоні. Як повідомила «Детектор медіа» під час презентації нового сезону «1+1» керівник департаменту Наталія Катеринчук, продюсером відділу стала ведуча «ТСН» Марина Кухар.
 
«Сьогодні вони займаються рефрешем програми «Катастрофи», - сказала пані Катеринчук. – У нас на розгляді є шість проектів, серед них - документальний і розслідувальний. Ми зможемо їх назвати, коли вони будуть затверджені програмною службою».
 
За словами Наталії Катеринчук, ранковий блок, який вироблятиме її департамент, буде більш інформаційно насиченим, ніж колишній «Сніданок з 1+1». «Це не новини у прямому розумінні цього слова, але інформація, яка, за нашими оцінками та дослідженнями, є найбільш необхідною людям уранці. Там буде багато інформації про медицину, культуру, життя людей», - каже вона. У програмі буде збережено частину рубрик «Сніданку», «оскільки угоди з виробниками цих рубрик були укладені до Нового року», проте зараз триває робота над їх оновленням. Одного з ведучих ранкового шоу Наталія Катеринчук назвала: це кореспондент «ТСН» Сергій Швець. У програмі працюватиме четверо ведучих: два основних, ведучий погоди і спорту.
 
«Ми зберігаємо інтригу і не називаємо зараз усіх ведучих, бо хочемо зробити невеличкий сюрприз. Але можу сказати, що в нас у ранковій програмі з’явиться дуже класний ведучий погоди. Це буде відкриття для телевізійного ринку», - каже Наталія Катеринчук. Вона наголосила, що перед інформаційною службою стоїть завдання підвищити показники кожного таймслоту, у якому виходитиме її продукт, на 50%.
 
Доля політичних програм «Я так думаю» та «Епіцентр» на «1+1» уже визначена: у новому сезоні вони не виходитимуть. Про це «Детектор медіа» повідомила програмний директор каналу Дарія Фіалко (на фото).
 
«Цих програм не буде, але ми розробляємо інші інформаційно-політичні проекти. Вони з’являться або в середині сезону 2008/2009, або в наступному», - сказала вона. Ведучими цих проектів, за словами Дарії, можуть бути як В’ячеслав Піховшек і Анна Безулик, так і інші, нові для «1+1» обличчя. «Ми зараз активно шукаємо нові обличчя. Але найголовніше зараз не обличчя проекту, а розробка оригінальної ідеї, - каже Дарія Фіалко. – Ми не хочемо копіювати те, що є на ринку, і відмовляємось від того, що вже є на інших каналах. У нас більше не буде „політики заради політики”».
 
В’ячеслав Піховшек, який донедавна вів на «1+1» авторську програму «Епіцентр», повідомив «Детектор медіа», що запропонував керівництву каналу концепцію нового політичного проекту, проте досі не отримав відповіді. Як уже повідомляла «ТК», Анна Безулик, яка протягом останніх декількох років вела політичне ток-шоу «Я так думаю», у новому сезоні вестиме шоу-вікторину «100% Україна», створене за американським форматом компанії CBS «Сила десяти».
 
Також Дарія Фіалко наголосила на тому, що «1+1» у новому сезоні сподівається стати лідером у тих слотах, де виходитимуть проекти власного виробництва. Основні сподівання покладаються на програму «Танцюю для тебе!» та оновлену інформаційну програму «ТСН». «Я впевнена, що частка «Танцюю для тебе» буде такою, яку ми запланували, і не меншою. Також я знаю, що ми станемо лідерами інформаційного простору. Вже зараз ми бачимо позитивну динаміку – постійне зростання показників «ТСН», і вважаємо, що цей тренд має втриматись і вивести нас на лідерські позиції», - запевнила «ТК» Дарія Фіалко. Раніше Наталія Катеринчук заявляла у своєму інтерв’ю «ТК», що «1+1» планує вивести «ТСН» у лідери у сегменті інформаційних програм протягом півроку.
 
Також 2009 року «1+1» планує розпочати зйомки телесеріалів власного виробництва. Як уже повідомляла «ТК», одним із напрямів роботи виробничої структури «1+1 продакшн» є створення серіалів та художніх фільмів на замовлення каналу.
 
«Це будуть драматичні та мелодраматичні фільми, - розповіла Дарія Фіалко. – У першу чергу ми працюватимемо над довгими серіалами, але при цьому паралельно розроблятимемо і ситкоми, і великобюджетні екшн-серіали, і кіно».
 
Також, як уже повідомляла «ТК», у новому сезоні «1+1» змінить графічне оформлення та слоган, а програма «ПроСпорт» буде перенесена на 22.55.
 
Нагадаємо, 13 серпня відбулись кардинальні зміни у керівництві «1+1»: групу компаній «1+1» очолив Олександр Ткаченко, його першим заступником став колишній гендиректор «Студії 1+1» Максим Варламов, а керівником телевізійного напрямку групи став колишній програмний директор телеканалу «Інтер» Сергій Дем’янчук.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY