detector.media
08.06.2008 23:49
Євген Кисельов стане головним редактором - консультантом телеканалу Миколи Княжицького ТВі
Євген Кисельов стане головним редактором  - консультантом телеканалу Миколи Княжицького ТВі
Відомий російський журналіст Євген Кисельов починає працювати в Україні як головний редактор – консультант телеканалу TВі. Про це повідомив «ТК» генеральний директор TВі Микола Княжицький. «В обов’язки пана Кисельова передовсім входитиме налагодження випуску професійних новин та авторських інформаційних програм», - уточнив він коло обов’язків нового головного редактора.
 
На запитання, хто буде авторами згаданих інформаційних програм, пан Микола із 100-відсотковою впевненістю назвав лише одне ім’я – відомого українського журналіста, свого колегу по «Газеті 24» Віталія Портникова, який уже зараз має на ТВі авторську щотижневу програму. З рештою, за словами гендиректора каналу, ведуться переговори.
 
Щодо того, чи планує пан Кисельов і сам вести авторську програму на українському каналі, Микола Княжицький сказав лише, що це «не виключається, але поки в планах цього немає».
 
8 червня Євген Кисельов прибув до Києва, на понеділок заплановано зустрічі топ-менеджменту телеканалу TВі з акціонерами.  
 
Довідка:
Євген Кисельов працює на радянському, а згодом російському телебаченні понад 20 років. З 1991 року був одним із творців телепрограми «Вести». З 1992 року – автор і ведучий однієї з найпопулярніших на пострадянському телебаченні програм -  «Итоги» на центральному російському телеканалі «Останкино». З 1993 року ця програма виходила на каналі НТВ, дирекром (а згодом головою ради директорів, віце-президентом) якого Кисельов став того ж року, а після його звільнення з НТВ 2001 року - на ТВ-6. Кисельов обійняв посаду гендиректора ТВ-6 у квітні 2001-го, а в січні 2002-го канал було закритор рішенням суду. У 2002-2003 роках Кисельов був головним редактором каналу ТВС, закритого у червні 2003-го. З 2003 до 2005 року працює головним редактором газети «Московские новости». У 2005-2006 року – ведучий авторської програми «Разбор полётов» на радіо «Эхо Москвы». З грудня 2006 року –  ведучий програми «Власть с Евгением Киселёвым» на радіо «Эхо Москвы», а також на телеканалі RTVI, інвестором якого є опальний російський бізнесмен Володимир Гусинський, який разом із своїм компаньйоном Костянтином Кагаловським є інвестором і ТВі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY