detector.media
28.05.2008 12:28
З «1+1» іде маркетинг-директор Дмитро Попов (оновлено)
З «1+1» іде маркетинг-директор Дмитро Попов (оновлено)
Маркетинг-директор телеканалу «1+1» Дмитро Попов залишає телеканал, а його місце посяде керівник відділу маркетингу Олена Ніцко. Про це повідомляє Media Business Reports – видання компанії Media Resources Management.
 
У прес-службі каналу «Детектор медіа» повідомили, що офіційного звільнення пана Попова ще не відбулося. Як стало відомо «ТК» з власних джерел,  Олена Ніцко має обійняти посаду маркетинг-директора 1 червня.
 
Нагадаємо, раніше рішення про звільнення за власним бажанням прийняв  колишній генеральний директор «1+1» Юрій Морозов. Він мав очолити компанію «Інтер-Медіа», що виробляє контент для українських каналів СМЕ, але, за інформацією «Дусі», пішов у новий виробничий проект із російським капіталом. Також канал покинув Володимир Карташков, якого також призначили на одну з топ-менеджерських посад «Інтер-Медіа».
 
26 березня генеральним директором «1+1» був призначений Максим Варламов, а керівником департаменту суспільно-політичного мовлення – Наталія Катеринчук. 
 
На персональній сторінці Дмитра Попова ресурсу linkedin.com повідомляється, що він очолить компанію Supermedia. У компанії «Супермедіа-Украина», проте, говорять, що в них поки немає працівника із прізвищем Попов – повідомляє «Медіабізнес»
 
Supermedia – нідерландська медіа-компанія, що активно працює на поліграфічному й Інтернет ринках Нідерландів й України. Діяльність на українському ринку здійснює з 2003 р. ТОВ «Супермедіа-Україна» на 100 % належить голландській холдинговій компанії Supermedia Ukraine b.v., що фінансується кількома венчурними структурами з Нідерландів. Серед проектів компанії в Україні – сайт з надання послуг друку цифрових фотографій SuperPhoto, Інтернет-магазин книг SuperBook, каталог безкоштовних оголошень SuperRinok й Інтернет-магазин музики SuperTunes.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY