detector.media
13.02.2008 15:29
Олег Величко йде з Нового каналу
Випусковий редактор інформаційної програми «Репортер» Олег Величко йде з Нового каналу за власним бажанням. Про це повідомила прес-служба телеканалу.
 
«Я вважаю, що відповідальність за вихід в ефір сюжету з інсценуванням пограбування банку повністю лежить на мені, - цитує прес-служба Олега Величка. – У той день шеф-редактор Володимир Павлюк через погане самопочуття не зміг узяти участь у підготовці чергового випуску програми новин, і контролювати зміст сюжетів повинен був я. Вважаю за неможливе далі обіймати посаду випускового редактора».
 
Нагадаємо, 8 лютого Новий канал повідомив про відсторонення Олега Величка від роботи випусковим редактором «Репортера». Причиною став сюжет, підготовлений журналісткою Іриною Скосар, у якому так зване «Товариство придурків» інсценувало пограбування відділення «Ощадбанку» (відео). Наступного дня після виходу сюжету Олега Величка, Володимира Павлюка та знімальну групу Нового каналу допитала міліція; було порушено кримінальну справу. Олег Величко різко відреагував на критику з боку представників Комісії з журналістської етики.
 
До січня 2007 року Олег Величко і Володимир Павлюк працювали у програмі «Подробиці тижня» каналу «Інтер» (відповідно, випусковим редактором і ведучим). Після відсторонення від роботи вони покинули телеканал, а у лютому 2007 року перейшли на Новий канал.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY