detector.media
22.11.2007 16:43
«Американський шанс» на «1+1» стартує 3 грудня
«Американський шанс» на «1+1» стартує 3 грудня
3 грудня на телеканалі «1+1» розпочнеться новий проект «Американський шанс». Програма транслюватиметься з понеділка по середу у вечірньому слоті 22.30 замість серіалу «Рим». Про це «ТК» повідомила прес-служба каналу «1+1».
 
Як вже повідомляла «ТК», проект створено на замовлення американського продюсера Дейвіда Джанка, який багато років очолював східноєвропейський офіс Universal і займався просуванням таких російських проектів, як група «Тату» та співачка Алсу. Дейвід Джанк запропонував участь у проекті президенту компанії Ukrainian Records /Universal Андрію Даховському та телепродюсеру Ігореві Кондратюку («Шанс», «Караоке на майдані» тощо). 
 
«Американський шанс» - реаліті-шоу, що складається з двох частин. Перші два епізоди будуть присвячені кастингу дівчат для відбору в музичну групу, який проходив в Одесі, Харькові, Дніпропетровську, Донецьку та Львові. В результаті до фіналу потрапляють 12 претенденток, які сідають у літак і прямують Голівуд. Наступні шість епізодів відображають життя дівчат в будинку Голівуду: відвідини «Поп-академії», уроки вокалу, мови, хореографії. Кожен день в результаті різних конкурсів (спів у нічному клубі, фото сесія, фітнес та аеробіка тощо) відсіюється одна з претенденток. Крім того, планується участь дівчат у таких розважально-пізнавальних конкурсах: співи на вулиці в стилі «Караоке» в Sity-walk, проведення вечірки та конкурс «одягнутись за 100$» в шоппінг-молі. Дівчат оцінює журі з 3 чоловік: Девід Джанк, викладач дня (хореограф, вокаліст, фотограф, стиліст тощо) та зірка (у творців програми є домовленості з Періс Хілтон, Мілою Йовович тощо). За результатами «реаліті-шоу» буде створена група дівчат, яка має записати пісню, зняти кліп та виступити на фінальному концерті «Шансу» 30 грудня.
 
За словами керівника проекту Ігоря Кондратюка, програма не змогла стартувати у вересні, як це планувалось, через купівлю будинку, в якому мають жити учасниці: «Будинок, за який ми внесли заставу, був перепроданий. Це своєрідний «кидок» американських ріелторів».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY