detector.media
23.08.2005 16:08
Україна придбає 1% акцій Euronews і витіснить російське бачення подій в Україні з телеекранів
«До кінця цього місяця ми плануємо купити 1% акцій каналу Euronews. Тоді ми зможемо стати повноправними акціонерами. Відповідну угоду я незабаром підпишу з президентом телеканалу Euronews. Відтак, впродовж вересня-листопада буде сформована українська редакція, сімнадцять журналістів якої відбиратимемо на конкурсних засадах», — повідомив Тарас Стецьків під час своєї прес-конференції у Львові.

«Euronews — лідер в інформаційному просторі Європи, найбільший рейтинговий канал, який виходить у режимі он-лайн цілодобово, на сімох мовах, зокрема і на російській. Має найбільшу глядацьку аудиторію в Європі. Більш оперативного, більш сильного інформаційного каналу поки що в Європі немає», — зазначив Тарас Стецьків.

Подію із придбанням акцій відомого телеканалу Тарас Стецьків назвав інформаційним проривом. «Ми висловили бажання сформувати восьму, україномовну редакцію. По-перше, слід витіснити з кабеля російськомовний продукт. По-друге, ставши акціонерами Euronews, ми зможемо поширювати україномовну версію новин Євроньюс по всій Європі плюс на США і Канаду. Таким чином, це є стратегічним напрямком інтеграції України в інформаційний простір Європи», — додав він.

Західна Інформаційна Корпорація

Мікаель Петерс: “Ми прагнемо варіанта запуску україномовної версії EuroNews”

EuroNews надеется на результативные переговоры о покупке Национальной телекомпанией Украины 1% акций европейского телеканала

НТКУ купит 1% акций «Евроньюз»

Новини «Евроньюс» виходитимуть українською мовою
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY