detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
08.05.2024 15:24
8 травня на телеканалі «Дім» — прем’єра документального серіалу «Fюрер 2.0» про те, як Путін став новим Гітлером
8 травня на телеканалі «Дім» — прем’єра документального серіалу «Fюрер 2.0» про те, як Путін став новим Гітлером
На виробництво трисерійного документального фільму з держбюджету виділили 3,8 млн грн.

Сьогодні, 8 травня, у День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років, о 17:40 на телеканалі «Дім» відбудеться прем’єра документального серіалу «Fюрер 2.0». Про це канал повідомив на своєму сайті.

Серіал також можна дивитись на ютуб-каналі каналу «Дім», а також на платформах Megogo, «Київстар ТБ», Sweet TV, YouTV, ОТТ Сlub, Ukrainske TV.

Трисерійний документальний фільм «Fюрер 2:0» (робоча назва «Тут живуть люди») у 2023 році став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який проводило державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України». Над виробництвом проєкту працювало ТОВ «Ми — Україна», воно отримало з державного бюджету 3,8 млн грн.

Серіал «Fюрер 2:0» розкаже, що спільного між Гітлером і Путіним та як російський народ прийняв та підкорився диктатору третього тисячоліття.

«Два світи, дві долі, 66 років між тим, як вони отримали владу, 66 років між намаганням створити третій Рим. У фільмі покажуть, як Путін став новим Гітлером: як багато спільного між їхніми виловлюваннями, принципами пропаганди й методами маніпуляцій», — ідеться у пресрелізі.

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», 6 травня на телеканалі «Дім» відбулася прем’єра нової восьмисерійної детективної драми «ОПГ» про спецгрупу Нацполіції, а наприкінці квітня — документального проєкту «Homo Amans» («Людина любляча») — про людей, які під час повномасштабної війни в Україні займаються порятунком тварин.

Фото: канал «Дім»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY