detector.media
Наталія Данькова
07.05.2024 15:16
Дмитро Добродомов запускає інформаційно-аналітичний канал
Дмитро Добродомов запускає інформаційно-аналітичний канал
Компанія подала заяву на участь у конкурсі Нацради.

Медіаменеджер Дмитро Добродомов готує до запуску новий інформаційно-аналітичний канал. Про це він розказав у бліцінтерв’ю «Детектору медіа».

Формат мовника інформаційно-аналітичний. Запуск планується на осінь 2024 року.

«У нас вже є ютуб-канал Pro Ua. На ньому виходить 12 програм. Канал має близько 300 тисяч підписників. Це не класичний ютуб-канал одного блогера чи Добродомова. Це повноцінний канал з окремими програмами. Зараз ми хочемо розширити аудиторію зокрема серед тих, хто має доступ до цифрового мовлення. Ми не так давно виходимо, але вже отримали підтримку на ютуб-каналі. Це означає, що людям це потрібно. На мою думку, наше медіа має попит, тому що ми називаємо речі своїми іменами, а не те, що люди бачать в єдиному марафоні», — сказав він.

Юридична особа каналу ТОВ «Проюкрейн-медіа», засновниками якої є Дмитро Добродомов і Сергій Гайдай.

Компанія вже подала заяву на участь у конкурсі на місця в мультиплексі «Ера продакшн», який належить бізнесмену Віталію Кропачову. Нагадаємо, наприкінці лютого 2024 року регулятор оголосив конкурс на цифрове мовлення в Києві у мультиплексах «Експрес-інформ» та «Ера продакшн».

«Київ та Київська область — це стратегічна історія. Потрібно починати зі столиці», - сказав Добродомов.

За його словами, стартові інвестиції у проєкт — це його власні кошти.

Він також розповів про нові проєкти каналу: «Мій партнер у цьому проєкті Серій Гайдай. Це основне. Він веде свій авторський проєкт “Proпоную вам стати президентом”, де він гостя призначає на годину на посаду і запитує про те, що зараз варто зробити, щоб Україна перемогла і розвивалась». Також на каналі свої власні авторські проєкти ведуть Дмитро Добродомов, Марія Берлінська, Олексій Шалайський, Андрій Длігач, Роман Безсмертний.

Детальніше читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Нагадаємо, Дмитру Добродомову також належить львівський канал NTA (юридична особа ПП «НТА — Незалежне телевізійне агентство»). Також раніше йому належав 4 канал. Однак у  грудні 2021 року 4 канал придбав нардеп від «Слуги народу» Олексій Ковальов. У квітні 2022 року правоохоронці порушили проти нього кримінальне провадження за статтею про колабораційну діяльність. Майно колаборанта, зокрема й 4 канал, було арештоване.

Фото: фейсбук-сторінка Дмитра Добродомова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY