detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.04.2024 14:12
19 квітня речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш проведе онлайн-семінар про те, як взаємодіяти військовим та медіа
19 квітня речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш проведе онлайн-семінар про те, як взаємодіяти військовим та медіа
Захід відбудеться у межах проєкту Українського інституту медіа та комунікації «Академія викладачів журналістики» за підтримки DW Akademie.

У п’ятницю, 19 квітня, з 11:00 до 13:00, речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш проведе онлайн-семінар «Армія та журналісти. Як взаємодіяти військовим та медіа». Стати слухачами цього семінару запрошують викладачів журналістики та студентів-журналістів, а також усіх, кого цікавить ця тема. Про це йдеться на сайті «Академії викладачів журналістики», проєкту Українського інституту медіа та комунікації.

Захід відбудеться за підтримки DW Akademie. Охочих взяти участь у семінарі просять заздалегідь зареєструватися.

Нагадаємо, у березні цього року Ілля Євлаш був призначений новим речником Повітряних сил Збройних сил України. 

Проєкт ГО «Український інститут медіа та комунікації» «Академія викладачів журналістики» (JTA) спрямований на покращення якості української журналістської освіти.

Проєкт складається з навчальної програми для викладачів журналістики та сайту jta.com.ua як платформи для обміну досвідом та інформацією про новини, тенденції, проблеми журналістської освіти.

Для участі в проєкті відібрали п’ять університетів (факультетів/кафедр журналістики), які  почергово працюють із тренерами JTA протягом одного семестру.

Читайте також:

Фото: сайт JTA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY