detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
15.04.2024 17:36
З 25 квітня у прокаті — перша серія документального серіалу «Епізоди», присвячена збірній України на Чемпіонаті світу 2006 року
З 25 квітня у прокаті — перша серія документального серіалу «Епізоди», присвячена збірній України на Чемпіонаті світу 2006 року
Фільм про успіхи та поразки нашої збірної з футболу під керівництвом тренера Олега Блохіна студія Knife!Films створила у співпраці з Українською асоціацією футболу та FIFA.

25 квітня у кінопрокат вийде перша серія документального проєкту «Епізоди», що має назву «Україна на Мундіалі». Про це «Детектор медіа» повідомила студія Knife!Films, яка створила цей фільм у співпраці з Українською асоціацією футболу та FIFA.

Стрічка буде доступною в обмеженому прокаті: з 25 до 28 квітня лише в мережі кінотеатрів «Планета Кіно» в Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Сумах.

Автори фільму «Україна на Мундіалі» розкажуть про успіхи та поразки української футбольної збірної на чолі з тренером Олегом Блохіним, зокрема про підготовку і вирішальний матч між Україною та Швейцарією на Чемпіонаті світу 2006 року.

Серед учасників першого епізоду —  Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Артем Мілевський, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Артем Франков, Галина Вініченко та інші.

«Символічно, що презентація першого епізоду відбудеться напередодні Євро-2024, який пройде з 14 червня по 14 липня в Німеччині. У шанувальників українського футболу буде нагода порефлексувати, згадати історичні моменти, дізнатися більше про процеси та емоції футбольної України, а також надихнутися на майбутню підтримку збірної», — йдеться у пресрелізі.

Загалом Knife!Films зняла три епізоди, «щоб задокументувати грандіозні події, які не обов’язково ввійдуть до підручників історії, але точно залишаться в пам’яті українців».

Над створенням документального серіалу працювали: режисер і режисер монтажу — Артем Григорян, автори сценарію — Вадим Переверзєв та Ярослав Коротков, оператор — Ілля Михайлусь, звукорежисер — Дмитро Олексюк, продюсер — Максим Сердюк. Музику для проєкту «Епізоди» написали Михайло Клименко та Максим Сікаленко.

Нагадаємо, свій попередній проєкт — документальний фільм «Історії українського IT» — продакшн Knife!Films випустив у лютому 2023 року.

У 2022-му онлайн-видання про музику «Слух» і продакшн Knife!Films створили документальний фільм «Далі» про українок, що виїхали за кордон через війну.

Раніше режисер Артем Григорян та Максим Сердюк створили документальний серіал «Спалах» про нову українську культуру. У 2019 році вийшов фільм «Битва за українську музику: зрада чи перемога». Обидва проєкти створила команда медіа «Слух», засновником та головним редактором якого є Максим Сердюк.

Читайте також:

Фото надала студія Knife!Films

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY