detector.media
Наталія Данькова
10.04.2024 14:14
«Телеканал не має жодних кураторів». Канал «Ми — Україна» заперечує причетність Наталії Ларіончевої до його роботи
«Телеканал не має жодних кураторів». Канал «Ми — Україна» заперечує причетність Наталії Ларіончевої до його роботи
За інформацією «УП», Наталія Ларіончева займається телемарафоном і є неофіційною кураторкою «Ми — Україна».

«Ми — Україна» заперечує те, що Наталія Ларіончева є кураторкою каналу під час підготовки телемарафону.

«Телеканал “Ми — Україна” не має жодних кураторів. У своїй роботі ми керуємось законодавством, журналістськими стандартами та редакційною політикою», — повідомила пресслужба каналу в коментарі «Детектору медіа».

Нагадаємо, «УП» в публікації про роботу марафону зазначила, посилаючись на власні джерела, що Наталія Ларіончева, яка тривалий час працює в інформаційному директораті Офісу президента, є неофіційною кураторкою каналу «Ми — Україна» під час роботи над телемарафоном «Єдині новини». 

За даними журналістів «УП», раніше Ларіончева опікувалася підготовкою до участі в телеефірах спікерів Офісу президента, а коли «команда Єрмака» зайшла на телеканал «Ми — Україна», стала неформальною кураторкою цього медіаактиву.

Марафон «Єдині новини» виходить з початку повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році. Його створюють шість каналів, а транслюють десяток мовників. Колишній міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, якого парламент відправив у відставку, був одним (хоча не єдиним) з організаторів телемарафону «Єдині новини». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY