detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
26.03.2024 21:10
Центр нацспротиву: Російські окупанти планують провокації з метою дискредитації українського підпілля
Центр нацспротиву: Російські окупанти планують провокації з метою дискредитації українського підпілля
За даними Центру нацспротиву, росіяни розповсюджують фейкові листування з підлітками, яких нібито вербували партизани для організації теракту у школах Криму.

Російські загарбники проводять інформаційну операцію на тимчасово окупованих територіях, аби дискредитувати українське підпілля. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Так, росіяни розповсюджують фейкові листування з підлітками, яких нібито вербували партизани для організації теракту у школах Криму.

«Таким чином ворог планує перекласти відповідальність на українців за масову страту росіян у Москві. Можемо констатувати, що кремлівський режим використовує смерть лише для поширення ненависті та ще більших смертей», — зазначили в ЦНС.

У Центрі зауважують, що спротив не співпрацює з неповнолітніми. Там також закликають українців на ТОТ бути обережними й уникати місця масового скупчення людей, аби не стати жертвою чергової російської провокації.

Нагадаємо, Кремль намагається пов’язати Україну з терористичною організацією «Ісламська держава», щоб перекласти на неї відповідальність за теракт у підмосковному ТРЦ «Крокус Сіті Хол». За словами аналітиків ЦПД, Москва намагається за будь-яку ціну сконструювати «український слід» у теракті, який сама й організувала.

«Український слід» в цій трагедії активно просувається в медійному просторі Росії, у соцмережах Z-пропагандистів та низки так званих «воєнкорів».  За добу після теракту на сайті Кремля також опублікували відеозвернення Путіна, в якому він повторив заяву російських спецслужб: «Усіх тих, хто стріляв і вбивав людей, знайдено і затримано, вони рухалися в бік України, де з українського боку було підготовлено “вікно” для переходу кордону».

Фото: ЦНС
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY