detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
20.03.2024 12:31
Телеведучий Сергій Смальчук повідомив, що Facebook знищив його основний акаунт
Телеведучий Сергій Смальчук повідомив, що Facebook знищив його основний акаунт
За словами ведучого, блокування запроваджено «без жодних пояснень і без можливості оскаржень».

Ведучий телеканалу «Київ» Сергій Смальчук повідомив, що втратив доступ до свого основного фейсбук-акаунту, яким користувався десь протягом 15 років. Про це Смальчук учора розповів у сториз на новому фейсбук-акаунті та підтвердив сьогодні в коментарі «Детектору медіа».

«Не знаю, що, як, чому. Без жодних пояснень і без можливості оскарження. Тобто, того профіля просто не існує. Профіль був років 15, напевно, від появи фейсбуку в Україні», — сказав журналіст у сториз.

Він також запевнив, що дотримувався коректної лексики у своїх дописах.

«Забігаючи наперед: чи були у мене у дописах останнім часом якісь мега-"стоп-слова" — точно не більше і не грубіше, аніж зазвичай, а може, і значно толерантніше. Чи прилітали мені раніше якісь "обмеження" з блокуванням та ізоляцією на 3–5 чи скільки там днів — бувало, але доволі нечасто і за якісь зовсім незначні "огріхи"», — написав Смальчук.

У сьогоднішньому коментарі нашій редакції телеведучий повідомив, що наразі намагається з'ясувати, чи є шанс відновити доступ до знищеного профілю, і за порадою друга збирається звернутися по допомогу до юриста Інституту медіаправа Ігоря Розкладая.

Читайте також:

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY