detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
07.03.2024 16:53
Сьогодні на Новому каналі — прем’єра квіз-шоу «Поле», яке Starlight Media знімала разом із Talpa Studios у Нідерландах
Сьогодні на Новому каналі — прем’єра квіз-шоу «Поле», яке Starlight Media знімала разом із Talpa Studios у Нідерландах
Ведучий проєкту Фіма Константиновський поділився своїми враженнями про те, як відбувалися зйомки «Поля».

Сьогодні о 20:00 на Новому каналі відбудеться прем’єра квіз-вікторини «Поле» з ведучим Фімою Константиновським, про що мовник повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Формат вікторини The Floor (в українській адаптації — «Поле») розробила нідерландська компанія Talpa Studios. Шоу транслюють у Франції, Іспанії, Румунії, Німеччині, Італії та США.

За правилами, у вікторині беруть участь 100 гравців. Вони змагаються у квіз-дуелях на гігантській світлодіодній підлозі, розділеній на 100 квадратів. Кожне з цих полів представляє різні категорії: від «Відомих спортсменів» і «Голлівудських акторів» до «Культових будівель» і «Ссавців».

Учасник кидає виклик сусідньому супернику на квіз-дуель саме в тій категорії, на якій розуміється найкраще. Вони обидва відповідають на запитання з обраної теми. Переможець поєдинку захоплює поле іншого гравця. А той, хто програв, вибуває з гри. Учасник, який займе всі поля, виграє великий грошовий приз (в українському варіанті — 400 тисяч гривень).

Фіма Константиновський

Напередодні прем’єри Фіма Константиновський поділився своїми враженнями про те, як відбувалися зйомки проєкту, зокрема розповів, що в шоу взяли участь військові, які проходили реабілітацію в Нідерландах.   

«З деякими я досі підтримую звʼязок — наприклад, з Андрієм Сіромахою. Він втратив кінцівки на передовій, але не здався: займається благодійним фондом у Нідерландах, часто виступає на конгресах, зустрічах з українцями, дає багато інтерв’ю. І мене це дуже мотивує не зупинятися», — розповів ведучий «Поля».

За його словами, шоу стало «проявом телевізійного волонтерства на міжнародному рівні».

«Можна сказати, що нам подарували проєкт, франшиза якого, я впевнений, коштує дуже багато. Та й відбудувати такий величезний павільйон в Україні точно ніхто не зможе. Особливо у воєнний час. Зараз усі проєкти мають обмежений бюджет», — сказав шоумен.

Фіма Константиновський порівняв непередбачуваність подій у шоу «Поле» з перипетіями південнокорейського серіалу «Гра в кальмара».

«Ось ви під час перегляду оберете учасника, за якого вболіватимете. Хвилюєтеся, думаєте, що в нього все буде добре і він переможе. А ваш фаворит раз — і програє. Це дуже непередбачувана програма. Учасник може виграти поспіль сім дуелей, забрати 70 клітинок, а потім зійтися з тим, у кого одна, і програти, бо не пощастило. Однак українці так здружилися на знімальному майданчику, що складно повірити, що вони суперники. Хтось вигравав, а я змушував його радіти цьому. Переможець раунду розумів, що учасник навпроти не досяг своєї мрії, і засмучувався. Однак такі правила “Поля”: раз програв — залишаєш поле назавжди. Тут немає ні додаткових секунд, ні балів, ні підказок», — розповів ведучий проєкту.

Читайте також:

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY