detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
03.03.2024 18:01
На вулицях тимчасово окупованих міст Донбасу все частіше з'являється українська символіка
На вулицях тимчасово окупованих міст Донбасу все частіше з'являється українська символіка
Партизани прикрасили жовтими стрічками Донецьк, Макіївку та Ящикове Донецької області.

Жовта стрічка, що є символом українського партизанського руху, та патріотичні плакати все частіше з’являються на вулицях тимчасово окупованих міст Донбасу, повідомляють активісти руху «Жовта стрічка», які доводять, що спротив російським окупантам триває. 

Партизани розповсюдили патріотичну символіку та плакати в тимчасово окупованих Донецьку, Макіївці та Ящиковому Донецької області.

«Роками окупанти стверджували, що спротиву на тимчасово окупованих територіях не існує, ми ж доводимо, що це їх чергова брехня. Донбас буде вільний від окупантів. Донбас чекає на ЗСУ», — заявили українські підпільники. 

Нещодавно активісти руху спротиву «Жовта стрічка»  розповсюдили патріотичні листівки і наклейки в тимчасово окупованому Сімферополі.

Наприкінці січня активісти руху спротиву «Жовта стрічка» спалили в тимчасово окупованих Донецьку, Макіївці та Мелітополі російські газети.

У листопаді 2023 року протягом лише одного тижня партизани провели рейди вулицями Луганська, Генічеська, Ялти, Сімферополя, Севастополя та Алушти, прикрасивши їх жовтими стрічками та саморобними листівками. 

Фото: телеграм-канал руху опору «Жовта Стрічка»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY